Ko je novi dečko Kim Kardashian? Poznat po vezama sa ženama koje su zgodnije, bogatije i uspješnije od njega

Piše: Redakcija

Sve otkako se razvela od repera Kanye Westa, Kim Kardashian se nije povezivalo s nijednim drugim muškarcem. Prije par sedmica su se po prvi put počele širiti glasine koje su u međuvremenu potvrdile. 41-godišnja zvijezda izlazi s Peteom Davidsonom.

Stand-up komičar je osim po svojima nastupima u SNL-u, prvenstveno poznat po hodanju s nizom žena koje su od njega zgodnije, bogatije i uspješnije. Kako mu to polazi za rukom?

Pete Davidson rođen je u New Yorku 16. novembra 1993. godine, sin je vatrogasca i školske medicinske sestre rođene u Irskoj. Njegov otac bio je jedan od dežurnih vatrogasaca tokom terorističkih napada 11. septembra tokom kojih je izgubio život ostavivši svog 7-godišnjeg sina. Tragedija, koja je teško pogodila mladog Davidsona trajno je utjecala na njegov život pa je priznao da se i danas bori s anksioznošću i povremenom depresijom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pete Davidson (@petedaveidson)

Pete je stalni član ekipe ‘Saturday Night Livea’, a uz show i nastupe na Comedy Central kanalu dobio je i nekoliko uloga u filmovima od kojih je najpoznatiji ‘Suicide Squad’. S obzirom na to da SNL svake sedmice ima nove goste, a i zbog Peteovog angažmana na drugim projektima ne čudi što je imao prilike upoznati sve te ljepotice, ali kako ih uspjeva zavesti?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pete Davidson (@petedaveidson)

Prva slavna cura koju je Davidson imao bila je pjevačka mega zvijezda Ariana Grande. Ujedno je to bio i njegov najozbiljniji odnos jer se par i zaručio. Međutim, zaruke su trajale kratko, pjevačica ih je razvrgnula nakon čega je komičar dugo i poprilično otvoreno i javno patio za njom. Nakon toga su ga viđali s Kaley Cuoco iz ‘Teorije velikog prska’, zatim Kate Beckinsale, onda i s Kaiom Gerber, kćeri Cindy Crawford i naposljetku britanskog glumicom i zvijezdom serije ‘Bridgerton’ Phoebe Dynevor.

Osim ako nije riječ o zavaravanju javnosti, dokazi govore u prilog tome da se sada viđa s najvećom američkom zvijezdom – Kim K. Upravo tokom epizode SNL-a pao je prvi poljubac između Petea i Kim. Među brojnim drugim skečevima pripremili su i komičnu verziju Aladina i Jasmin na letećem tepihu, a naposljetku su se i poljubili.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Saturday Night Live (@nbcsnl)

Nakon tog trenutka su se mediji raspisali o potencijalnim dubljim vezama između njih dvoje, a oni su im ubrzo dali i mesa za to. Prošle sedmice su ‘uhvaćeni’ tokom spoja na Knott’s Scary Farm, kalifornijskom tematskom parku za noć vještica. Ondje su išli na voz smrti, a dok su se spuštali su se ulovili za ruke.

TMZ je zatim izvijestio o drugom i trećem spoju. Ranije ove sedmice uočeni su kako idu u restoran s pizzom i tjesteninom u Davidsonovom rodnom gradu Staten Islandu u New Yorku. Zatim su već sljedeće večeri imali grupni spoj u Zero Bondu, restoranu u New Yorku.

Ne znamo koliko će ovaj odnos potrajati, ali izazvao je burne reakcije na internetu. Jedni se pitaju je li kraljica Elizabeta iduća Peteova djevojka, drugi se brinu kako će sve to utjecati na Kanyea, a mi samo moramo primijetiti kako Kim zna zabaviti javnost.

Izvor: slobodnadalmacija.hr

(S.P.)

Pročitajte još