Danijela Martinović objavila fotografiju s posebnim muškarcem: Hvala ti za svu ljubav

Piše: Redakcija

Danijela Martinović nedavno je  podijelila na svom Instagram profilu crno-bijelu fotografiju na kojoj pozira nasmijana s muškarcem kojem je uputila emotivnu rođendansku čestitku.

“Hvala ti za sve trenutke koje si učinio nezaboravnima, za svu ljubav hvala ti… Ostani na svom oblaku mašte… Sretan ti rođendan”, napisala je pjevačica i označila muškarca koji je s njom na fotografiji, a riječ je o Tomažu Kavčiću, dugogodišnjem Danijelinom, ali i Grašinom prijatelju.

Brojni pratitelji su se ponadali da je Danijela u njemu pronašla novu ljubav.

“I eto tako ljubav je uvijek tu, prati te, potajno voli, živi s tobom… Dok mi živimo tu pored nje rasijani, nepažljivi, zauzeti, ona strpljivo čeka. A što mi radimo – prosimo negdje na nečijim stepenicama mrvice ljubavi”, “Nadam se da je ovo nova ljubav, koju ti od srca želim”, neki su od komentara ispod objave.

Podsjećamo, početkom maja ove godine Danijela i Petar Grašo prekinuli su nakon 24 godine veze, a ubrzo se doznalo da je Grašo u vezi s Hanom Huljić, kćeri Tončija Huljića. Grašo i Hana navodno su se i uselili zajedno, a u blizini, živi i Danijela.

 

Izvor: Index.hr 

(Z. T.)

Pročitajte još