Zavirite u raskošnu vilu Novaka Đokovića: Za ovaj raj na zemlji teniser je iskeširao 10 miliona eura

Piše: Redakcija

Kad mu obveze i takmičenja dopuste, Novak Đoković s porodicom odmara u vili koju je kupio prije nekog vremena, koja se nalazi u Marbelli u Costa Del Solu.

Kako javljaju lokalni mediji, Đoković je ovu prelijepu zgradu kupio za 10 miliona eura. Odlučio je tamo preseliti se sa suprugom Jelenom jer oboje smatraju da je Marbella dobro mjesto za odrastanje djece.

 

Novakova vila okružena je prirodom i planinama, a s terase se pruža spektakularan pogled na more. Ima čak devet soba i osam kupaonica, vanjski i unutarnji bazen te posebne dijelove za rekreaciju i goste.

Osim prostorija koje imaju bilijar i stolni tenis, kuća ima i kino dvoranu, kao i teretanu u kojoj Đoković održava kondiciju kada boravi u Marbelli. Ono što je najvažnije, vila ima i teniski teren na kojem Novak marljivo trenira i dok je na odmoru.

Izvor: Story.hr

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti