Od punašne slatkice do zgodne zavodnice: Glumica za godinu i po izgubila 35 kg

Piše: Redakcija

Holivudska glumica Rebel Wilson izgubila je u posljednjih godinu i po nevjerovatnih 35 kilograma i novu liniju pokazuje na društvenim mrežama, a sada se pohvalila i novim poslovnim angažmanom.

41-godišnja Rebel je na Instagramu objavila nekoliko fotografija koje je snimila u sklopu kampanje za Tourism Fiji, a na kojima pozira u narandžastom bodiju, u kojem njena nikad vitkija linija dolazi do izražaja. Njeni obožavatelji u tim su scenama prepoznali Bond trenutak jer ih je podsjetio na scene iz kultnog filma.

– Najbolje sam se provela na snimanju ove kampanje, stvarno nema ništa poput bijelog pijeska i bistre vode Fidžija. Zaista oduzima dah, zaključila je Rebel te objavila i fotografiju u kojoj pozira u žutoj haljini.

Dok se svi dive njenoj novoj liniji, časopis People njenu transformaciju pripisuje strogom pridržavanju plana prehrane Mayr Method.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Izvor je rekao da je glumica postigla nevjerovatne rezultate promijenivši svoje prehrambene navike dok je boravila u jednom zdravstvenom i wellness centru u Australiji prošle godine te da je nastavila slijediti svoj plan.

– To je pristup koji eliminira netoleranciju na hranu, smanjuje unos šećera, potiče polagano jedenje cjelovite hrane i jača imunološki sistem, rekao je izvor za People.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)


Simpatična Australka karijeru je izgradila u komedijama poput “Na putu do zvijezda”, “Djeveruše” i “Kako biti solo”, a ovako je izgledala prije nego je smršala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Izvor: dnevnik.hr

(S.P.)

Pročitajte još