Kćerka Harisa Džinovića već je poznata javnosti, a ovako izgleda njegov sin Kan

Piše: Redakcija

Sin Harisa i Meline Džinović do sada je uspješno izbjegavao da se pojavi u javnosti. Poznato je da su Haris i Melina godinama nastojali da svojoj djeci pruže potpunu privatnost i dopuste im da sami odaberu trenutak u kome će se, ukoliko budu željeli, pojaviti u javnosti.

Prvi javni iskorak napravila je Đina, sedamnaestogodišnja kćerka Meline i Harisa Džinovića, kada je otvorila svoje naloge na društvenim mrežama. Đina je tada postala prava zvijezda “TikTok-a”, a u tome ju je prije svega podržala majka.

Ipak, Đina nije odoljela, a da javnosti ne pokaže i svog brata Kana, koji je godinama bio potpuna misterija za domaće medije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @djinadzinovic (@djina_dzinovic)

Sin Harisa i Meline Džinović izrastao je u pravog frajera. Zgodan, visok i crn, prema riječima mnogih Kan podsjeća na oca.

Izvor: story.rs

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti