Ben je prije Jennifer tugovao za ovom ljepoticom: Svi su mislili da je nikada neće preboljeti

Piše: S.P.

Prije nego što je glumac Ben Affleck uplovio u ljubavnu luku s bivšom zaručnicom Jennifer Lopez, mnogi su mislili da će se skrasiti s kolegicom Anom de Armas.

Ipak, nakon godinu dana veze prekinuli su, a tada se glumac zatvorio u svoja četiri zida. Iako je izgledalo da se tako skoro neće oporaviti, čini se da J.Lo liječi sve rane. Navodno se prekid dogodio preko telefona, a razlog su, izvori kažu, bile nepremostive razlike…

Uprkos prekidu, njih dvoje ostali su u dobrim odnosima.

– U različitim su životnim tačkama, ali među njima postoji duboko poštovanje. Ben i dalje želi raditi na sebi. Ima tri angažmana u nizu, a kod kuće ga čekaju djeca. Oboje su zadovoljni svojim životima, izjavio je neimenovani izvor za Page Six nakon njihovog prekida.

Upoznali su se na setu filma ‘Deep Water’ gdje se strast i rodila, ona je upoznala njegovu majku i djecu, ali čini se da par koji je izgledao zaljubljeno do ušiju, ipak nije bio toliko zaljubljen.

I dok je Ana nakon prekida izgledala kao da se apsolutno ništa nije ni dogodilo (čak se šuškalo i da ga je prevarila), Ben je tugovao i u potpunosti se zapustio. Ipak, naposljetku mu se u život vratila J.Lo, a sada su i Anu paparazzi fotkali u društvu nepoznatog muškarca.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti