U tajnosti se vjenčao 73-godišnji otac Davida Beckhama: Srce mu ukrala 11 godina mlađa milionerka

Piše: Redakcija

Bračne zavjete proteklog su vikenda izmijenili 73-godišnji Ted Beckham i 11 godina mlađa advokatica Hilary, a fotografije s istog brzo su se proširile društvenim mrežama. Kako i ne bi kada je glavni akter vjenčanja otac popularnog nogometaša Davida Beckhama, a upravo je sina Ted Beckham odabrao i za svog vjenčanog kuma.

Ceremonija je održana u londonskom Templeu, gdje je mladoženja zablistao u tamnoplavom odijelu, dok je njegova novopečena supruga odabrala satensku haljinu preko koje je obukal od istog materijala i boje jaknu. Supružnici Beckham pozirali su pored božićnog drvca, zajedno sa svojim kumom Davidom Beckhamom, a na fotografiji im se pridružila i Hilaryina kćerka Charlotte.

Glasnogovornik porodice potvrdio je sretne vijesti.

– Ted i Hilary Beckham voljeli bi potvrditi da su se u subotu vjenčali na maloj, privatnoj ceremoniji u Londonu, okruženi najbližom porodicom, uključujući Tedovo troje djece i osmero unučadi, ali i Hilaryinom majkom kao i njenim kćerima. Kum je bio Tedov sin, David, a djeveruše Charlotte, Francesca i Harper, koje su divno izgledale u plavim baršunastim haljinama. Par je nakon vjenčanja otputovao van zemlje na medeni mjesec.

Za Teda Beckhama ovo je drugi brak, nakon što se 2002., nakon 33 godine braka, razveo od Davidove majke Sandre. Na ovom vjenčanju bila je prisutna i njegova snaha Victoria, kao i unuci Romeo i Cruz, dok je najstariji Brooklyn bio spriječen, budući da je trenutno u Americi.

Izvor: tportal.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti