Sarah Jessica Parker i njen sin glumili su zajedno u seriji „Seks i grad“, znate li u kojoj se epizodi pojavio?

Piše: Redakcija

Prve dvije epizode serije „And just like that“ pokrenule su lavinu komentara ove sedmice na društvenim mrežama te svi bruje o nastavku priče kultnog Seksa i grada. Sarah Jessica Parker, koja je utjelovila glavni lik Carrie Bradshaw, na premijeri serije u New Yorku pojavila se u društvu supruga Matthewa Brodericka i sina Jamesa, a američki mediji ne prestaju komentirati da je James izrastao u zgodnog mladića.

Glumački par pred oltar je stao 1997., godinu dana prije nego što se na malim ekranima emitirala prva epizoda Seksa i grada. Početkom novog milenija par je odlučio proširiti svoju porodicu, a 2002. godine na svijet je došao njihov sin James Broderick. U to vrijeme Parker je snimala popularnu seriju, a producenti su uspješno sakrili njenu trudnoću.

Slavna glumica nikada nije skrivala koliko je povezana sa serijom i Carrie, koju je toliki niz godina glumila, a u jednom trenutku je izrazila želju i da njen sin bude dio te priče. James je tako već kao beba debitirao pred kamerama, a rijetki bi pogodili u kojem tačno trenutku.

Naime, James se pojavio u epizodi u kojoj je Carrie slučajno srela bivšeg dečka Aidana Shawa. Glumio je Aidanova sina kojeg je on nosio, a kada se okrenuo prema glumici, dječak se vidno razveselio svojoj majci. Sarah Jessica Parker 2009. godine je rodila blizanke Marion i Tabithu, a djevojke se nisu s majkom pojavljivale na setovima.

Izvor: dnevnik.hr

(I.J.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti