Vesna Pisarović je zbog ljubavi napustila muziku, ali se vratila na scenu i izgleda bolje nego ikad

Piše: Redakcija

Iako se prije 15 godina povukla sa estrade, Vesna Pisarović i dalje je domaća muzička senzacija, a njene su pjesme hitovi koji ne jenjavaju.

Iako već dugi niz godina izbiva sa domaće scene, javnost je svaki puta jedva dočeka jer se njeni hitovi i danas obožavaju slušati. A osim omiljenim notama, Vesna svaki put oduševi svojim nevjerovatnim izgledom, te mnogi vole komentirati kako ova pjevačica izgleda kao da nije ostarila ni dana.

Inače, dugi je niz godina u Berlinu živjela sa suprugom, Ozrenom Pupovcem, o kojem nikada nije voljela mnogo govoriti, ali onda je sve iznenadila odlukom o povratku nazad u Zagreb.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Pisarović (@vesna.pisarovic)

Tada su u Zagreb došli zbog njenog povratničkog koncerta koji se trebao održati u Domu Sportova, ali ih je pandemija zadržala duže od očekivanog.

Inače, pjevačica je s Ozrenom u braku već 11 godina, a jednom je priznala i da se udala u farmerkama i čizmama. Zašto ne voli govoriti o svom braku, priznala je samo jednom: ‘Šta ako kažem da je lijepo i sretno i sve pokvarim?’, rekla je za In Magazin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Pisarović (@vesna.pisarovic)

Nakon odlaska s domaće scene, Vesna se okrenula jazzu. Školovala se u Haagu, Londonu, ali i u Berlinu gdje se u konačnici i preselila sa suprugom.

Jedna od najomiljenijih domaćih pjevačica, Vesna Pisarović, sinoć je u Splitu održala koncert u sklopu Adventa u Splitu. Tako da se koncertima vratila i lagano ponovo ulazi na velika vrata muzičke scene na Balkanu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Pisarović (@vesna.pisarovic)

Izvor: story.hr

(S.P.)

Pročitajte još