Fotografija Nataše Bekvalac osvojila srca mnogih: Evo kako je izgledala kada je bila djevojčica

Piše: Redakcija

Mnogi su komentarisali da je oduvijek bila njegovana, kao i  činjenica da u to vrijeme kada se fotografisala nije bilo aplikacija za uljepšavanje, kao ni filtera, te se vidi prirodna ljepota.

Pjevačica Nataša Bekvalac obradovala je fanove na društvenim mrežama kada je objavila fotografiju iz prošlosti.

Naime, otkrila je da su njene sestre Dragana i Kristina pronašle njenu sliku kada je bila tinejdžerka, pa je Bekvalac to brže-bolje podijelila sa fanovima na Instagramu i napisala kratku poruku.

– Moram ovo da vam pokažem, ja kao tinejdžerka… Poslale mi jutros moje sestre, malo su pospremale, pa našle – napisala je Nataša Bekvalac.

Podsjetimo, Nataša se nedavno dotakla i svog ljubavnog statusa.

– Tako bih voljela da odgovorim potvrdno, ali mislim da nešto nije u redu sa mnom, sad se već brinem. Baš sam se požalila svojoj terapeutkinji prije nekoliko dana, evo treća će godina, a ja cvjetam – pričala je Bekvalčeva jednom prilikom kroz smijeh, pa dodaje da često posjećuje psihoterapeuta.

Izvor: Telegraf.rs

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti