Miloš Biković se pohvalio majci velikim uspjehom, a njena reakcija je sve nasmijala do suza

Piše: Redakcija

Miloš Biković jedan je od najpopularnijih glumaca u Srbiji, ali i regiji, pa njegove brojene obožavatelje često zanimaju i detalji o njegovom privatnom životu. Biković se se svih ovih godina trudio zadržati svoju privatnost podalje od očiju javnosti, ali nikada nije krio da mu je najveća podrška u životu majka.

Poznato je da ima brata Aleksandra koji je postao monah prije 11 godina, a nakon smrti Miloševa oca 2006. godine najveći teret u porodici pao je na majku u najosjetljivijem razdoblju glumčevog odrastanja.

– Moj uspjeh joj nije previše važan. Vjerovala je da ću postati glumac, ali me u tome nije previše poticala, rekao je jednom prilikom Biković.

Međutim,  glumac je otkrio anegdotu koja je sve nasmijala, a tiče se njegovog uspjeha u glumačkom svijetu. Naime, on joj se pohvalio da je jedan film u kojem je glumio zaradio vrtoglavu svotu novca, a njena reakcija iskreno je nasmijala njegove pratitelje na Instagramu.

– Rekao sam majci da je film zaradio više od dvije milijarde rubalja. Ona pita: ‘Koliko je to ljudi?’ Ja kažem: 7.5 miliona. Ona: ‘I svi su platili da gledaju TEBE…’ Mama ozbiljno trola…’, napisao je Biković uz fotografiju s majkom.

S obzirom na to da je Biković poznat i kao veliki šaljivdžija, jasno je da im je dobar smisao za humor urođen. Inače, glumac je svojedobno otkrio što je majci kupio od prvog velikog honorara.

– Kupio sam joj stan u Beogradu, a prije toga sam joj iz Rusije donio krznenu kapu koja joj se jako svidjela. Darovi joj nisu toliko važni. Odrastao sam na Karaburmi, a često smo se selili jer nismo imali svoj stan. Moja porodica je nekada bila jako bogata, a nakon Drugog svjetskog rata zbog nacionalizacije smo izgubili sve. Tata je bio direktor velike austrijske tvrtke i zarađivao je puno novca, ali ja nisam osjećao tako lak život. Moj brat je, rekao je Biković jednom prilikom.

Izvor: story.hr

(S.P.)

Pročitajte još