Mamina slika i prilika: Kćerka Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića glavna zvijezda na maminom koncertu

Piše: Redakcija

Jelena Tomašević sinoć je održala koncert u Beogradu. Pjevačica je u prazničnom izdanju, odjevena u haljinu od šljokica, zračila energijom i blistala na sceni, posebno se radujući činjenici da u publici sjede njeni najdraži.

Kćerka Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića ruku pod ruku sa ocem stigla je da podrži mamu, koja je poslije duže pauze ponovo zapjevala u Beogradu.

Kada se Nina Bosiljčić pojavila, prisutni su ostali bez teksta. Manja replika majke Jelene ušetala je u dvoranu u pratnji oca Ivana. Ljepotu, a prije svega držanje i manire prave mlade dame, Nina je naslijedila od majke Jelene.

Pa ipak, i prisutni su mogli da primjete, ono o čemu je Jelena mnogo puta govorila u svojim intervjuima, Nina Bosiljčić je ista majka, ali je definitivno tatina princeza.

Izvor: Story.rs

(I.J.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti