Možete li ga prepoznati: Ovako je Zdravko Čolić izgledao kao dijete

Piše: L. M.

Najveća balkanska zvijezda, Zdravko Čolić i danas nosi titulu velikog zavodnika. A sada društvenim mrežama kruži fotografija Zdravka Čolića kada je bio dječak, koja je njegove fanove oduševila.

Naime, izgleda da je fatalni Čola, prije nego što je izrastao u nepopravljivog šarmera i postao velika muzička zvijezda, bio i presladak dječak.

Na pomenutoj fotografiji Čola ima svega 11 godina i presladak je dječak. A iako ne govori često o svom privatnom životu, jednom prilikom otkrio je da je imao siromašno, ali veoma sretno djetinjstvo.

– Bili smo veoma sretna porodica iako smo živjeli od jedne plate, tatine. On je radio u državnoj službi pa nismo mogli obilježavati Božić u to vrijeme na način na koji se to danas radi, ali zato uvijek smo sa radošću čekali mljekara iz sela kod kojih se praznik obilježavao sa svim običajima i koji nam je donosio uz mlijeko i božićne poklone – ispričao je svojevremeno on.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti