Jennifer Lawrence otkrila s kojim je glumcem bilo najteže snimati scene za film “Don’t Look Up”

Piše: Redakcija

Svijet ne prestaje pričati o novom filmu pod nazivom “Don’t Look Up”. Satirički film katastrofe u kojima se pojavljuju legendarni glumci među kojima su najistaknutiji Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Jonah Hill, Meryl Streep i Chris Evans trenutno obara sve rekorde – kako u svijetu, tako i kod nas.

Glavna zvijezda filma, talentirana glumica Jennifer Lawrence koja glumi astronomicu Kate Dibiasky, oglasila se pa otkrila s kojim kolegom je bilo najteže snimati hit film katastrofe.

“Bilo je jako, jako teško snimati s Jonahom, a da pri tome ne uništite svaku scenu jer se smijete. Jednom smo mu cijeli dan posvetili samo kako bi poboljšao uvrede na moj račun. Bilo je nevjerojatno”, kazala je Lawrence.

Potom se osvrnula na film koji zapravo govori o bizarnoj procjeni i informacijskom haosu koji su mnogu usporedili s današnjom situacijom i pandemijom.

“Ljudi bi trebali prestati tretirati informacije selektivno… Trebali bismo svi biti na istoj talasnoj dužini- brinuti se za druge ljude i planetu. Nadam se miru u svijetu”, rekla je glumica za kraj.

Izvor: RTL.tabloid

Pročitajte još