Nakon što je smršala 35 kg, Rebel Wilson u prozirnoj haljini ponosno istaknula nikad vitkiju figuru

Piše: Redakcija

Glumica Rebel Wilson zvijezda brojnih komedija poput “Pitch Perfect” i “Djeveruše” u novu godinu ušla je kao nova žena. Naime, glumica je za samo godinu dana uspjela izgubiti čak 35 kilograma, a čini se da tu ne namjerava stati.

Zbog fotografije koju je podijelila na Instagramu, fanovi su uvjereni da je mršavija nego ikad, a novu figuru ponosno je istaknula u prozirnoj zlatnoj haljini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Naime, Rebel je krajem 2019. godine odlučila da u potpunosti promijeni svoj život i okrene se zdravim navikama kao što su pravilna ishrana i tjelovježba.

Nedavno je glumica šokirala izjavom da njeni bliski ljudi nisu željeli da ona bude mršava jer je zahvaljujući debljini dobijala mnoge uloge i zarađivala novac.

Izvor: The Sun

(S.H.P)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti