Ella Dvornik objavila simpatične fotografije roditelja iz 80-ih i usijala društvene mreže

Piše: Redakcija

Influencerica i blogerica Ella Dvornik na svojem je Instagram profilu objavila kratak video svojih roditelja Dine i Danijele Dvornik. Ovaj trend na Instagramu i TikToku kruži već neko vrijeme, gdje osobe pokazuju kako su njihovi roditelji izgledali u mladosti.

Ella je na početku videa napisala, „moji roditelji u 80-ima“, nakon čega se izmjenjuju fotografije Danijele i Dine Dvornika na raznim događanjima iz tog vremena i u skladu s modom tog doba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Uz video, Ella je u opis napisala: „Pazite ovaj vibe“, a komentari su odmah počeli stizati. Svi su bili oduševljeni fotografijama koje je Ella u videu podijelila, te su im probudile nostalgiju: „Dino uvik i zauvik u srcu“, „najdrazi nas..jedan jedini neponovljivi .kralj Dino..nedostaje“, „Divni oboje. 80-te najbolja dekada!!!“. Neki su naglasili kako je Dino Dvornik uvijek bio ispred svog vremena, što je kompliment koji se često veže uz ime ovog legendarnog pjevača.

Drugi su primijetili kako Dino na fotografiji s naočalama koja se može vidjeti u videu liči na lik čarobnjaka Harryja Pottera, „Harry Potter vibes“, a Ella mu je odgovorila: “Prije nego je to bilo cool”. Neki od ostalih komentara: “Na Jednoj slici ti je Stari pokojni isti Harry Potter. Ona sa Lenjinkama naočalama“ i  „Vaš tata nosi iste naočale kao Harry Potter, i to onda kad ta knjiga nije ni postojala. Uvijek je bio ispred drugih”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Mnogi su primijetili i koliko Ella sliči na svog oca Dinu „Ela, ti si ista na svog oca, ta harizma, te oči, ma kao Dino. Sva si njegova”, “Lijepe uspomene…ali Ela ti ličiš na Dinu….te oči”, “Ti si ista tata“. Ella ovakve usporedbe često dobija.

Izvor: miss7.24sata.hr

(S.P.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti