Nick Jonas i Priyanka Chopra dobili bebu uz pomoć surogat majke

Piše: L. M.

Nick Jonas i Priyanka Chopra Jonas dočekali su svoje prvo zajedničko dijete.

“Presretni smo što možemo potvrditi da smo dobili bebu putem surogata. S poštovanjem tražimo privatnost tokom ovog posebnog vremena jer smo usredotočeni na našu porodicu”, objavila je Chopra na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

Glumica (39) i muzičar Jonas Brothersa (29) vjenčali su se na dvije glamurozne ceremonije u palači Umaid Bhawan u Jodhpuru u Indiji, pred 225 zvanic a.

Dok se sretni par prvi put vjenčao u Jodhpuru , imali su dvije ceremonije tokom pet dana – jednu hindusku i jednu kršćansku – kako bi počastili svaku od svojih kultura.

” Definitivno želimo djecu, a kada dođe pravo vrijeme , to će se dogoditi”, istaknula je Priyanka jednom prilikom. Priyanka je otvoreno govorila o svom uzbuđenju zbog majčinstva, a danas joj se ta želja i ostvarila.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti