U jeku porodične drame: Jelena Karleuša atraktivnim nastupom zapalila Dubai

Piše: I.J.

Pop pjevačica Jelena Karleuša započela je ovu godinu spektakularnim nastupom ispred Skupštine, a sada svoju dominaciju nastavlja i u Dubaiju i to u klubu koji je do sada ugostio samo najveće zvijezde svjetskog šoubiznisa.

Popularna Diva je prva pjevačica iz Srbije kojoj je pošlo za rukom da se pojavi u čuvenom klubu.

Ona je za ovu priliku izabrala da se obuče kao karnevalska plesačica iz Brazila, a sa svojim plesačicama je zapalila binu. Pink boja dominira, a pjevačica preko intimnih dijelova ima tračice koje su dodatno zagolicale maštu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zoran Birtašević (@zoranbirtasevic)

Obožavateljima se posebno svidjela Jelenina snimka s probe. Na snimci nosi zebra print haljinu s dubokim prorezom. Jelena je s kćerkama otpupotvala u Dubai  nakon porodične svađe na Božić.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Podsjetimo, skandal je puknuo nakon što su se Jelena i Duško posvađali tokom proslave pravoslavnog Božića, te ga je ona prijavila policiji tvrdeći da ju je pljunuo i ošamario.

Nakon toga Tošić je priveden u policijsku u policijsku stanicu, te je dobio zabranu prilaska supruzi u trajanju od 48 sati, koja je zatim produžena na još 30 dana.

Tošić se i sam oglasio na društvenim mrežama tvrdeći da je on ‘prvi od onih koji ne podržavaju nasilje’, te da se ‘njime nikad nije koristio’, dok je Jelena, također putem društvenih mreža, zatražila od medija da se klone njene porodice.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti