Ljepotan iz serije „Seks i grad“ ušao je u šestu deceniju života i izgleda bolje nego ikad

Piše: Redakcija

Australijski glumac i bivši model Jason Lewis (50) mamio je ženske uzdahe u kultnoj seriji “Seks i grad” kao jedini ozbiljni dečko Samanthe Jones.

Gledali smo ga i u dva dijela filma “Seks i grad” , ali kao što se Kim Cattral, na žalost, ne pojavljuje u novoj sezoni, tako nema ni traga ni glasa od plavokosog šarmera. Glumac je otkrio da nije ni dobio poziv za snimanje nove sezone.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jason L Lewis (@jasonleelewis)

Ali i 12 godina nakon što smo ga posljednji put gledali u ulozi Smitha, Jason je i dalje u nevjerovatnoj formi i izgleda možda bolje nego ikada, ali je na žalost velikog broja obožavateljki, već šest godina u sretnoj vezi s prelijepom glumicom Liz Gudvin.

Osim u “Seksu i gradu”, Jasona smo imali priliku gledati i u epizodnim ulogama u serijama “House”, “Uvod u anatomiju”, “Kako sam upoznao vašu majku”, a mnogi su ga vidjeli i u ulozi “Aquamana” koja je na kraju ipak pripala Jasonu Momoi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jason L Lewis (@jasonleelewis)

Zbog uloge zgodnog Smitha ne žali, a vječna popularnost kultne serije nimalo ga ne iznenađuje.

-Mislim da je prvi razlog to što u nazivu ima seks, a osim toga dobro je napisana i govori o nečemu što smo svi iskusili i istovremeno je smiješna, senzacionalna i zabavlja gledaoce. U svakoj epizodi ima nešto što ti dirne srce, ispričao je glumac prilikom jednog intervjua za australijsku televiziju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jason L Lewis (@jasonleelewis)

Izvor: zenablic.rs

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti