Prva slika nakon najave razvoda: Holivudskog zavodnika skoro niko nije prepoznao

Piše: I.J.

Paparazzo fotografi uslikali su glumca Jason Mamou, prvi put nakon što je najavio razvod od dugogodišnje supruge Lise Bonet.

Fotografi su ga uslikali ispred jedne prodavnice u Los Angelesu s kartonskom kutijom u ruci. Na sebi je imao crnu odjevnu kombinaciju i kapu.

Iako je poznat po dugoj kosi, Jason je odlučio da se ošiša, a više nema ni prepoznatljivu bradu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fanpage. (@christiane_momoa)

Holivudskog zavodnika skoro niko nije prepoznao.

On je prije 10 dana objavio da se rastaje od supruge Lise Bonet u koju se zaljubio još kada je bio dječak.

– Svi smo osjetili pritisak i promjene u ovo transformacijsko vrijeme. Revolucija je na putu i naša porodica nije izuzetak. Osjećali smo je kako je rasla zbog seizmičkih pomaka koji se događaju. Odlučili smo da s javnosti podijelimo vijest da se rastajemo. Dijelimo ovu vest ne zato što mislimo da je to jako važna vijest, već da bismo mogli dostojanstveno i iskreno da nastavimo sa svojim životima. Ljubav među nama nastavlja da raste i razvija se na načine na koje želi. Oslobađamo jedno drugo kako bismo postali ono što učimo da postanemo. Na taj način učimo djecu što je sve moguće – napisali su u zajedničkoj objavi.

Kako je više puta ispričao, Momoa je Lisu video na televiziji kada je imao svega osam godina i pomislio kako bi volio da jednog dana bude sa njom.

San mu se ispunio i godinama kasnije putevi su im se spojili. Razlika od 12 godina im nije smetala, pa su zajedno proveli 16 godina.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti