Godine su samo broj: Pogledajte kako je Adriana Lima izgledala na početku karijere

Piše: I.J.

Zanosna Adriana Lima (40) jedna je od najpoznatijih manekenki „Victoria’s Secret“ brenda. Brazilska manekenka danas vlada pistama širom svijeta, a profesionalnim modelingom bavi se već 21 godinu.

Atraktivna manekenka je putem Instagram storija podijelila fotografiju i pokazala kako je izgledala na početku karijere kada je imala samo 22 godine i oduševila sve. Neprikosnovena kao i uvijek.

Lima je godinama naporno radila da bi njezino tijelo izgledalo savršeno u luksuznom donjem rublju, a prvi put se na reviji slavnog brenda pojavila davne 1999. sa samo 18 godina. Već naredne, 2000. godine dobila je prestižnu titulu Viktorijinog anđela.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Adriana Lima (@adrianalima)

Godine 2012. učestvovala je na reviji samo dva mjeseca nakon što je sa srbijanskim košarkašem Markom Jarićem dobila kćerku Sienu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti