Ove svjetske zvijezde obožavaju kuhati

Piše: Redakcija

Ako ste mislili da svjetske face imaju svoje kuhare koji im svakodnevno pripremaju omiljena jela – vjerovatno ste u pravu! Ipak, postoje zvijezde kojimakuhanje nije strana pa posao ne prepuštaju stručnjacima već uživaju u onom što pripreme za sebe i članove porodice.

Julia Roberts

“Ja sam prilično dobra kuharica!” rekla je jednom američkim medijima. Često kuha za svoju djecu i sebe, a neki od njenih prepoznatljivih recepata uključuju hrskave breskve, muffine od konoplje od banane i ljetnu salatu.

Snoop Dogg

Ko bi rekao da ovaj reper ima skriveni talent za kuhanje? Iz tajnosti izlazi s vlastitom kuharicom “From Crook to Cook”, koja također sadrži nekoliko jednostavnih recepata za brzu hranu.

Chrissy Teigen

Počela je kao manekenka, a kasnije je izdala vlastitu liniju kuhanja pod nazivom “Cravings”. Također, tu su i dvije kuharice.

 

Lady Gaga

Potječe iz italijanske kuharske porodice i očito je naslijedila gene. Često objavljuje o svojim kulinarskim aktivnostima na društvenim mrežama.

Eva Longoria

Radila je osam godina u Wendy’su, a bila je i partnerica u dva restorana. Ima i svoju kuharicu “Evina kuhinja” u kojoj se nalazi njen omiljeni recept – pileća tortilja supa.

 

 

 

Izvor: RTL.hr

(S.H.P)

Pročitajte još