Najljepši muškarac svijeta, Jason Momoa, nakon razvoda totalno posrnuo: Živi u kamp-prikolici

Piše: Selma Hodo

Holivudski ljepotan Jason Momoa (42) je prije nekoliko dana iznenadio sve kada je objavio da se rastaje od 54-godišnje supruge Lise Bonet, a Daily Mail sada piše da glumac živi u kamp-prikolici parkiranoj u dvorištu kuće njegov prijatelja u Los Angelesu. Zvijezda filma “Aquaman” viđen je prije nekoliko dana kako izlazi iz kampera u poderanoj majici.

Kamp-prikolica u kojoj spava otkako se rastao od supruge parkirana je samo nekoliko kilometara dalje od kuće u kojoj je živio s Lisom i njihovom djecom.

Nije poznato je li se službeno iselio iz kuće, no glumac inače “težak” oko 14 miliona dolara čini se ne vidi razlog za brigu oko smještaja.

Podsjetimo, Jason i Lisa rastaju se nakon pet godina braka i 16 zajedničkih godina. Jason je tu vijest podijelio u podužoj objavi sa svojih 16,5 miliona pratitelja na Instagramu i pojasnio šta je dovelo do takve odluke, koja je njihove obožavatelje ostavila u šoku.

Izvor: Dailymail.com

(S.H.P)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti