Kćerka Marka Jarića i Adriane Lime po ljepoti zasjenila majku, pogledajte kako izgleda

Piše: Redakcija

Starija kćerka Marka Jarića i Adriane Lime od oca je naslijedila ljubav prema sportu, iako umjesto košarke više voli fudbal, a od majke vanserijsku ljepotu.

Valentina i Sijena postale su spona među svojim roditeljima, koji su se 2014. godine razveli, ali su zadržali izuzetno dobar prijateljski odnos. Posvećeni, brižni i puni ljubavi roditelji uživaju u svakom trenutku odrastanja svojih djevojčica. A jedanaestogodišnja Valentina već je zakoračila na prag puberteta.

Kćerka Marka Jarića i Adrijane Lime oduševila je pratioce svog oca na posljednjoj fotografiji koju je objavio na svom “Instagramu”, a glavni utisak, koji su mnogi stekli je činjenica da će Valentina izrasti u djevojku čija će ljepota zasjeniti i ljepotu njene majke, što se godinama unazad čak i na svjetskoj modnoj sceni činilo nemogućim.

Izvor: Stroy.rs

(S.H.P)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti