J.Lo demantirala glasine o prekidu s Benom i otkrila detalje ljubavi

Piše: Redakcija

Za Jennifer Lopez može se reći da živi najbolji period života, latino diva ima mnogo razloga zbog kojih može biti zahvalna i vrlo sretna. Od poslovnih uspjeha koje niže iz dana u dan, sada nam je priredila novu romantičnu komediju “Marry Me”, uz to ima dvoje sretne i zdrave djece – 13-godišnje blizance Maxa i Emme, a sreća ju prati i na ljubavnom planu.

– Nikad nisam bila bolje. Mislim da smo svi u vrlo divnom trenutku, kazala je 52-godišnja zvijezda u ekskluzivnom razgovoru za People. Ovo je prvi put da je glumica i pjevačica javno progovorila o obnovljenoj romansi s Benom Affleckom. Obnavljanje njihove veze, koja je zaludjela svijet još davnih dvijehiljaditih, vratila je vjeru u ljubav brojnim ljudima širom svijeta.

No akteri Bennifera ovog su puta oprezniji s otkrivanjem intime medijima te je ovo prvi put da je J. Lo progovorila o njima.

– Osjećam se tako sretnom, veselom i ponosnom što sam s njim. To je predivna ljubavna priča i dobili smo drugu šansu, kazala je Jennifer.

Par je hodao od 2002. do 2004., no nakon toga raskinuli su zaruke, da bi se ponovno povezali prošlog proljeća. Nakon što su iskrice ponovno počele frcati “malo su se bojali”, priznala je Lopez. Naiem, imali su na umu cirkus koji ih je okruživao prvi put.

– Prije nego smo objavili (svoju vezu), bili smo naivni i malo su nas zgazili, opisala je. No ovog puta, sve je drugačije.

– Sada smo stariji, pametniji, imamo više iskustva, na drugim smo pozicijama u životima, sada imamo djecu, jako smo svjesni oko tih stvari. Također smo vrlo zaštitnički nastrojeni, jer ovo je tako divan period za sve nas, rekla je Jennifer. Dodala je da je vrlo sretna što je u vezi koja je puna ljubavi i radosti.

Naučili na greškama

Kao mladi holivudski par, svoja su lica gledali na naslovnicama tabloida konstantno, što je stvorilo ogroman pritisak i na kraju dovelo do ljubavnog kraha. No, gotovo dva desetljeća kasnije, stvari su ipak drugačije.

– Lijep je način na koji su stvari sada drugačije, osjećamo ih drugačije nego prije mnogo godina… Više je uvažavanja i slavlja, što je lijepo, kazala je Lopez. Svjesna je glumica, da je njihova ljubav dobila drugu šansu, što je rijetkost.

– Kada pronađete nekoga i stvarno ih, ali stvarno volite, i dobijete drugu šansu? To je stvarno rijetko, dragocjeno, predivno i ne uzimate to zdravo za gotovo, istaknula je.

Ben Affleck (49) sada joj je partner pun poštovanja, a taj je glumac proteklog perioda mnogo radio na sebi, da bi se poboljšao kao osoba, što se i vidi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)


Jako sam ponosna na njega. Ponosna sam na muškarca koji je postao, što sam gledala izdaleka. Biti iskreni jedni s drugima, biti puni ljubavi, to je baza svega. Imam osjećaj da je sada u fazi života – kao što osjećam i za sebe – nakon učenja i spoznaje sebe, dođeš na mjesto gdje se osjećaš sretno i dobro s time tko si. Tako da možeš i biti u sretnoj, zdravoj vezi”, objasnila je Jennifer Lopez.

Izvor: gloria.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti