Seriju o Ronaldovoj djevojci masovno kritiziraju: “Ona je previše plitka i dosadna”

Piše: Redakcija

Georgina Rodriguez, je li ona više od djevojke nogometaša? Netflix je prije nekoliko dana izbacio novu, “Soy Georgina”, dokumentarnu seriju u šest nastavaka koja govori o životu Georgine Rodriguez, djevojke nogometaša Cristiana Ronalda.

Serija je emirirana na njen 28. rođendan, a Netflix ga jej službenoj objavi opisao ovako: “Pridružite se Georgini Rodriguez – majci, influencerici, poslovnoj ženi i partnerici Cristiana Ronalda – u ovom emotivnom i dubokom prikazu njenog svakodnevnog života.”

Premda je serija jedan od najgledanijih sadržaja na Netflixu, svi su bili jako znatiželjni, gledatelje se nije previše dojmila. Na IMDb-u dobila je nisku ocjenu 3.8 (od 10), a uslijedili su i brojni negativni komentari. Negativni komentari pljušte na račun produkcije, scenarija i svega onog što je Georgina Rodriguez pokazala pred kamerama.

– Mislim da ona ne zaslužuje film, jer ona je zapravo niko. Razumijem, ona je Cristianova partnerica, ali je Cristiano taj koji je slavna osoba i naporno radi da dobije novac koji troši. S njenog Instagrama može se vidjeti da je dosadna kućanica koja objavljuje svoje luksuzne torbice. To je to. To rade Kardashiani. Ne bavi se nikakvim dobrotvornim radom, brine samo o sebi. Nezanimljivo, piše jedan gledatelj.

– Dakle, ovo je nešto što se čini kao priča koja nema kraja, ni o čemu posebno, osim činjenice da je u njemu Ronaldova cura. Evo u čemu je stvar, nemam ništa protiv njenog rada ili činjenice da je influencerica, pretpostavljam da je popularna u Portugalu i to je u redu. Ali ona je previše plitka i malo toga zna, a prilično je i dosadna. Molim vas, prestanite snimati emisije o plitkim ljudima koji su poznati po tome što su poznati, ali nemaju ništa za ponuditi osim pokazivanja svog lica i svoje Gucci i Versace odjeće i nakita, dodaju drugi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

ž

– Ovo je neukusno i neugodno za gledati. Pogotovo ljude koji okružuju ovu damu bez osnovne kulture koja pokušava pokazati svoje bogatstvo. Nisam siguran sviđa li se ikome ova neinteresantna razmažena dama koja nosi dodatke s etiketom Guccija. Kuće i jahte su posebno izvan granica dobrog ukusa, u ovom dokumentarcu nema ništa zanimljivo, osim nevjerice što je oko nje toliko lažnih ljudi, piše još jedan od gledatelja na IMDB-u.

Konkretno kroz šest epizoda argentinska manekenka nas vodi na putovanje u kojem prikazuje kako joj se život promijenio u proteklih pet godina. Možemo vidjeti što se krije iza sjaja, glamura i crvenih tepiha, a za sve Ronaldove fanove, i on je u showu. Ovo je gotovo scenarij kako je od prodavanja “krpica” došla do bogatstva, kako je od prodaje dizajnerske odjeće prešla na nošenje dizajnerske odjeće.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Izvor: miss7.24sata.hr

(S.P.)

Pročitajte još