Ronaldo proslavio 37. rođendan, a Georgina mu je pripremila iznenađenje i nevjerovatno luksuzan poklon

Piše: Samila Pilav

Osim njegovih sportskih dostignuća i važnih nagrada koje ga karakterišu kao jednog od najboljih fudbalera u historiji, za Cristiana Ronalda pravi uspjeh je sretna porodica koju je formirao s Georginom Rodrigez, koja mu je posvetila nekoliko emotivnih riječi na njegov rođendan.

– Sretnih 37 godina ljubavi mog života. Volimo te beskrajno. Najbolji otac i najbolji životni partner kojeg nam je Bog mogao dodijeliti. Borac i zaslužan za sve dobre stvari koje nam se dešavaju. Ti si savršenstvo i inspiracija , napisala je Georgina.

Ljepotica koja čeka blizance nije samo riječima iznenadila muškarca s kojim dijeli život, već i impresivnim poklonom. Video iznenađenja objavila je na svom Instagramu.

Činilo se da je dan kao i svaki drugi u njihovoj kući u Engleskoj, gdje su nosili udobnu odjeću, ali Georgina je pozvala Cristiana da otvori vrata kako bi vidjela njegovu reakciju. Otkrila mu je da njegova nevjerovatna kolekcija automobila raste zahvaljujući crnom Cadillac Escaladeu koji mu je poklonila. Ugledavši parkirano vozilo, fudbaler je zagrlio svoju partnericu, te je sjeo za volan kako bi vidio sve detalje i ostvario prvi kontakt.

Alana Martina, Eva i Mateo također su bili veoma uzbuđeni zbog očevog dara. Mališani su pauzirali svoje igre kako bi izašli i uzbuđeno zauzeli zadnja sjedišta, opremljena individualnim televizorima, u kojima su slušali muziku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

 Portugalac se oduševio iznenađenjem, ali smatra da najbolji poklon koji je dobio 5. februara prevazilazi materijalno. Ono što najviše cijeni je puhanje svijeća sa svojim najbližim krugom prijatelja i porodice, onim koji mu svakodnevno pokazuju ljubav i bezuvjetnu podršku.

– Život je tobogan. Naporan rad, velika brzina, hitni ciljevi, velika očekivanja… Ali na kraju, sve se svodi na porodicu, ljubav, iskrenost, prijateljstvo, vrijednosti koje sve to čine vrijednim. Hvala na svim porukama! 37 i dalje, rekao je fudbaler, koji je u komentarima dobio brojne čestitke. Alessandra Ambrosio, David de Hea, James Rodríguez ili Felipe Melo samo su neka od poznatih lica koja su mu uputila najljepše želje.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti