Zbog predoziranja se onesvijestila na snimaju filma: Supruga Willa Smitha iskreno o ovisnošću sa kojom se borila

Piše: Redakcija

Kontroverzna supruga Will Smitha – Jada nerijetko iznenađuje publiku i medije širom svijeta svojim stavovima, načinom života i izjavama, a u jednoj od svojih emisija “Razgovori za crvenim stolom” priznala da se 1996. godine onesvijestila na snimanju komedije “The Nutty Professor”, nakon što je uzela ekstazi.

— Imala sam jedan incident na snimanju “The Nutty Professor”. Onesvijestila sam se u prikolici za šminku — rekla je Jada u prisustvu majke Adriene Banfield-Noris i kćerke.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith)

— Išla sam na posao i to je bila loša serija ekstazija. Onesvijestila sam se i rekla svima da sam sigurno imala stare lijekove u flaši sa vitaminima — nastavila je, rekavši da joj je ovo iskustvo “otvorilo oči”.

— Ali, da vam kažem šta sam uradila. Pokupila sam… I otišla na taj set. To je bilo posljednji put — dodala je ona.

— Nisam radila stvari za koje sam mislila da izazivaju zavisnost — objasnila je Jada publici.

Kolege, uključujući glumcu i plesačicu Debi Alen, počeli su da primjećuju glumačke štetne načine zabave.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith)

— Zbog toga morate da vjerujete ljudima oko vas — rekla je Smith i dodala:

— Jer nećete biti svjesni. I to je bila stvar kod mene. Nemojte misliti da ljudi nisu pokušali da me potapšu po ramenu. Nemojte misliti da kad sam bila kod Debi Alen i povraćala po cijeloj njenoj kući … Da ona nije prišla i rekla, “Hej” —  tada je uvidjela da je dotakla dno.

—  Shvatila sam brzo. Doslovno, brzo sam shvatila. Jednom kad sam išla po treću flašu vina, rekla sam sebi: “Imaš problem” —  rekla je Jada i priznala da sada povremeno popije čašu vina.

Izvor: Glossy.rs

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti