Slavni reditelj čeka drugo dijete: Zbog 20 godina mlađe ljepotice preselio se u Izrael

Piše: Redakcija

Glasnogovornik slavnog reditelja Quentina Tarantina potvrdio je da sa suprugom Daniellom Pick čeka drugo dijete. Dvadeset godina mlađa ljepotica prvi put je postala majka prije dvije godine u februaru 2020. kada su dobili svoje prvo dijete, sina Lea.

Par se upoznao 2009. godine kada je reditelj bio u Izraelu povodom promocije svog filma Inglourious Basterds. Oni su se zaručili 2017. godine, a već sljedeće godine u novembru izgovorili i sudbonosno „da“. Brineta je kćerka poznate izraelske kantautorice Tzvike Pick.

Tarantino je u prošlogodišnjem intervjuu s Jimmyjem Kimmelom prokomentirao koji je razlog što je sina nazvao Leo.

-Skoro mu nismo dali to ime svjesni da će ljudi pretpostaviti da je dobio ime po Leonardu DiCapriju. Nema ništa loše u tome, ali… dobio je ime po djedu moje supruge, ali i zato što je, u našim srcima, naš mali lavić, rekao je Quentin.

Podsjetimo, redatelj sa svojom porodicom trenutno živi u Tel Avivu, a svog sina se trudi naučiti da priča hebrejski i engleski.

Izvor: Story.hr

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti