Jedna od najljepših žena: Ovako je Irina Shayk izgledala u djetinjstvu

Piše: S.P.

Prekrasna Ruskinja jedna je od najplaćenijih manekenki na svijetu i miljenica je velikih modnih kuća. Irina ustaje iz kreveta samo za ček s mnogo nula, a u 36. godini uspjela je skupiti bogatstvo od 25 miliona dolara.

U prošlosti je bila u vezi s Cristianom Ronaldom, nakon čega je njena popularnost znatno povećana. Prethodno je živjela u siromašnoj porodici s majkom, bakom i sestrom, ali kada je postala punoljetna, njen život se u potpunosti promijenio.

Irina, koja je rođena u malom gradu u Rusiji, pobijedila je na izboru za Miss kad je bila punoljetna. Bio je to trenutak kada je morala birati između nastavka studija na fakultetu i karijere modela. Financijski nedostaci u porodici naveli su je da odabere drugu opciju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by irinashayk (@irinashayk)

-Bili smo jako siromašni. Nakon škole smo sestra i ja pomagale mami u vrtu. Uzgajali smo krompir, krastavce, paradajz. Ali ne radi zabave, nego da bi nešto pojeli. Htjela sam postati novinarka, ali kako god izgledala u budućnosti, sigurno sam znala da ću napustiti svoj rodni grad. Osjećala sam da je to moja sudbina – priznala je Irina u jednom intervjuu.

Irina je oduvijek bila ljepotica, a to dokazuju fotografije iz njenih tinejdžerskih dana.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti