Georgina zabranila Ronaldu da mijenja sijalice u kući, a razlog je mnoge začudio

Piše: Redakcija

Iako su Georgini Rodriguez i Cristianu Ronaldu mnogi predviđali brzi kraj, njihova je ljubav snažna i nakon pet godina veze.

O svom životu je progovorila u svom dokumentarcu ‘Ja sam Georgina’.

Biti djevojka jednog od najboljih nogometaša svih vremena sigurno nije lako, ako se u obzir uzmu stalna putovanja, pripreme i sve ostalo što ide uz karijeru profesionalnog sportaša, ali čini se da bivšoj manekenki takav život nije težak. Baš suprotno.

Cristiano Ronaldo ne smije mijenjati žarulje u kući

Uostalom, prije veze s njim radila je kao prodavačica u butiku, kao čistačica i dadilja, dok se situacija bitno promijenila kada su započeli vezu. Ne samo da se ‘kupa’ u luksuzu i novcu, putuje na luksuzne destinacije i posjećuje najbolje restorane, već od odabranika često dobiva skupe poklone, ali i džeparac od ‘trivijalnih’ 100.000 eura mjesečno.

Zauzvrat se brine o njihovom djetetu, ali i njegovoj djeci koju je dobio sa surogat majkama, ali i o cijelom kućanstvu, o čemu govori u dokumentarcu i između ostalog kaže da je Ronaldu strogo zabranila dvije stvari – kuhanje i mijenjanje sijalica u kući.

Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo zajedno su od 2016. godine.

Cristianu sam zabranila kuhati. Nakon svega što radi, zaslužuje da na stolu bude ukusno jelo pripremljeno s puno ljubavi. Imamo kuharicu, ali ponekad i ja kuham. Cristianu sam zabranila i mijenjanje sijalica’, rekla je Georgina pa pojasnila odluku.

‘Da ste na mjestu Cristiana Ronalda, biste li riskirali da se popnete 20 metara i promijenite sijalicu? Mislim da ne bi bilo pametno riskirati da budete tako ozlijeđeni i da ne možete raditi ono u čemu ste najbolji, a to je fudbal. Ja sam tu da brinem za ostale stvari. Sve mi ide od ruke i mogu se brinuti za porodicu i kuću’, rekla je Georgina.

Izvor: Story.hr

(L. M.)

Pročitajte još