Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević uživaju na snijegu: Glumac pokazao svoj način umivanja zimi

Piše: S.P.

Popularni glumac Ivan Bosiljčić i njegova supruga i pjevačica Jelena Tomašević odlučili su da još malo uživaju u zimskim čarolijama, pa vrijeme provode na Zlatiboru.

Zlatibor je Ivanov rodni kraj, pa glumac često s porodicom uživa u čarima ove planine i u društvu prijatelja i familije.

Poznati par prethodnih dana objavljivao je kako uživa na Zlatiboru, a najviše pažnje privukla je Ivanova fotografija na kojoj se umiva snijegom.

– …nas je deda učio da se zimi umivamo snijegom, napisao je glumac uz fotografiju.

“Dobro jutro. Pripadam generaciji vaših roditelja, ali sam uživala u jutarnjem umivanju i grudvanju kod dede na selu. Topli pozdrav vama i vašoj porodici.”, “Ali moraš do pojasa, ne važi se samo lice.”, “A da pošaljete malo i nama ! Uživajte dragi Ivane!”, neki su od komentara na njegovu fotografiju.

Ivanova supruga, poznata pjevačica, pokazala je kako ona uživa na snijegu i otkrila da je u 38. godini krenula učiti skijati.

– Nikad nije kasno za nove avanture. Naučila sam da skijam u 38. godini (tj. počela da učim). Mislim da sam pronašla svoj omiljeni sport, napisala je Jelena.

Pročitajte još