Glumica Nataša Ninković pokazala u kakve ljepotane su izrasli njeni sinovi

Piše: Redakcija

Sinovi srbijanske glumice Nataše Ninković (49) već su odrasli momci, ali kao i svakoj majci za glumicu će uvijek biti djeca. Luka i Matija Šarenac, koje Nataša ima iz braka sa Nenadom Šarencem, već neko vrijeme više ne stanuju u Srbiji, budući da su se otisnuli u inostranstvo gdje obojica studiraju.

Braća su nerazdvojna i nije bilo dileme da li će zajedno da odu na studije, a s obzirom na to da su blizanci razumljiva je njihova povezanost. Sada su majku obradovali novom fotgrafijom iz provoda za koji se uvijek mora imati vremena između napornog učenja, a Nataša nije odoljela da najnoviju fotografiju svojih velikih momaka ne podijeli sa pratiteljima, kojih na Instagramu ima preko 100 hiljada.

Riječi su u ovom slučaju bile suvišne, pa je Nataša samo podijelila fotografiju sinova koji su bili u društvu, a čini se da su izuzetno zadovoljni svojim novim životnim poglavljem u inostranstvu. Nataši mnogo nedostaju, ali je glumica svjesna da je ovo najbolje za njenu djecu. Sinovi Nataše Ninković prema najnovijem dokazu izrasli su u prave ljepotane, a po mišljenju mnogih liče na oca, ali prepustit ćemo vam da sami provjerite.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natasa Ninkovic (@natasaninkovic)

Izvor: hellomagazin.rs
(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti