Nakon gubitka sina Chrissy Teigen poručila da se ne boji injekcija i da je spremna pokušati ponovo

Piše: Redakcija

Nešto malo više od godinu otkako je izgubila sina Jacka putem spontanog pobačaja, bivša manekenka i gastro blogerica Chrissy Teigen želi pokušati ponovno proširiti svoju porodicu. Ovaj gubitak i na nju i na njenog supruga, pjevača Johna Legenda, ostavio je golem ožiljak, ali spremni su krenuti dalje.

Chrissy je na Instagramu otkrila da je krenula na in vitro oplodnju, najpoznatiji postupak medicinski potpomognute oplodnje. “Evo nas opet”, napisala je Teigen u storyjima te dodala: “Htjela sam vas obavijestiti da sam duboko u još jednom ciklusu IVF-a kako bih spasila što više jaja i napravila jake, zdrave embrije. Ne smetaju mi injekcije, zbog njih se osjećam kao doktor/hemičar, ali nadutost je užasna. Zato vas molim da prestanete pitati jesam li trudna jer, iako znam da to kažete iz nekog uzbuđenja, jednostavno je s*anje to čuti jer ja sam baš suprotno od trudna”, poručila je Teigen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

U septembru prošle godine, Teigen je objavila da je izgubila sina Jacka usred trudnoće. Nedavno je u intervjuu za Scary Mommy otkrila da njeno dvoje djece, Luna (5) i Miles (3), koje je dobila s Legendom, nalaze utjehu u tome da pepeo njihova pokojnog brata Jacka nose sa sobom posvuda.

Izvor: gloria.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti