Maja Šuput iz Meksika pokazala najveće Bloomovo postignuće do sada

Piše: S.P.

Maja Šuput i dalje s porodicom uživa na odmoru u Meksiku, odakle s fanovima redovno dijeli snimke i fotografije.

Najviše pažnje dobija maleni Bloom koji je brzo postao zvijezda maminog Instagrama, a njegove zgode i nezgode dobivaju stotine komentara.

Nove objave na Instagram storyjima otkrile su jednu lijepu vijest. Naime, kako se mama Maja voli pohvaliti svakim novim postignućem svog sinčića, nije odoljela ni podijeliti da je njen mališan napokon stao na svoje noge.

Prvo je pokazala slatku snimku na kojoj se Bloom uspravlja na noge pridržavajući se za naslonjač na plaži u kojem sjedi njegov otac Nenad Tatarinov i ohrabruje malenog.

‘Penjeeee se saaaam, još samo fali da prohoda’, napisala je uz snimku oduševljena Maja.

Čini se da je točno pogodila razvoj situacije, te je već nekoliko sati kasnije pokazala da je Bloom uspio napraviti nekoliko koraka na plaži dok ga ona, odjevena u kupaći kostim, pridržava za ručice.

Inače, Bloom je prije nekoliko dana navršio 11 mjeseci.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti