Miley Cyrus se prisjetila dana u Kijevu, a Irina Shayk se napokon oglasila oko rata

Piše: Redakcija

Cijeli zapadni svijet šalje podršku Ukrajini koju je u četvrtak u ranu zoru s kopna, mora i zraka napadnuta od strane Rusije. Dok to gotovo niko nije očekivao da će se dogoditi, kobna je situacija ipak eskalirala na najgori mogući način. Nakon brojnih holivudskih zvijezda, od Angeline Jolie, Seana Penna koji je čak otputovao u Ukrajinu kako bi snimao dokumentarni film, princa Harryja i Meghan Markle do brojnih zvijezda ukrajinskih korijena poput Vere Farmige koja je poslala snažnu poruku svijetu i Ukrajince nazvala braćom – sada se na društvenim mrežama oglasila i Miley Cyrus, koja je zbog snimanja spota neko vrijeme boravila u toj zemlji.

“Jutros je bilo srceparajuće buđenje zbog vijesti da je Ukrajina napadnuta. Tamo sam provela nevjerojatno vrijeme snimajući spot za pjesmu ‘Nothing Breaks Like a Heart’. Snimala sam ga u Kijevu i zauvijek ću biti zahvalna lokalnoj zajednici koja me dočekala raširenih ruku”, napisala je Miley. Dodala je kako će ova kriza dovesti do nevjerojatnog broja izbjeglica i izgubljenih života.

“Moja solidarnost ide prema svima u Ukrajini na koje utječe ovaj napad i uz našu globalnu zajednicu koja poziva na kraj ovakvog nasilja”, napisala je pjevačica.

Ruska manekenka i model Irina Shayk koja je ostvarila karijeru u SAD-a, nakon zatišja od gotovo jednog dana, ipak se oglasila na društvenim mrežama. Sukob nije previše komentirala, već je na Instagram Storyju objavila znak mira s nekoliko emotikona u znaku molitve.

Izvor: Rtl.hr

(L. M.)

 

Pročitajte još