Turska glumica Gokce Bahadir prvog muža prevarila sa svekrom, a sad je ponovo stala na ludi kamen

Piše: Selma Hodo

Zvijezda serije “Kad lišće pada” Gokce Bahidir jučer je izrekla “da” svom izabraniku muzičaru Emiru Ersoyu. Svadbena ceremonija kojoj su prisustvovali njihovi mnogi prijatelji i rodbina održana je u Alaçati koja se nalazi u blizini Izmira.

Emir Ersoy poznati je turski muzičar koji je radio sa mnogim poznatim muzičkim imenima u Turskoj poput Tarkana, Bengü, Burcu Güneş, Gülşen, Keremcem, Tuğba Özer i mnogim drugim.

Inače ovo je drugi brak lijepe glumice. Gokce je prije  11 godina bila udata za glumca Alija Sunala, a njihova bračna sreća nije dugo potrajala. Samo sedam mjeseci nakon što je izrekla sudbonosno ‘da’ glumica se povjerila bliskim prijateljicama da nije sretna s Alijem.

Izvori bliski glumici tvrde da se njihov brak raspao jer je Ali uhvatio suprugu u ljubavnom klinču  sa svojim ocem Kemalom Sunalom koji je nekoliko godina kasnije preminuo.

-Kemal je bio poznat kao veliki playboy, a njegovim čarima nije mogla odoljeti ni Gokce. Njih su se dvoje upustili u aferu svega nekoliko dana nakon što joj je službeno postao svekar. Među njima je dugo postojala fatalna privlačnost, a nju nije mogla spriječiti ni činjenica što je Kemal stariji od nje 30 godina i što je otac njenog supruga – otkrio je izvor blizak glumici.

Svoju su romansu čuvali u tajnosti kako ne bi došlo do raskola u obitelji, a raskrinkao ih je upravo Ali koji je bio na putu dok se njegova draga zabavljala s njegovim ocem. Prema pisanju turskih medija glumac se vratio kući dva dana ranije želeći iznenaditi svoju suprugu, no ubrzo je on bio iznenađen. Prvo nakon što je vidio očev automobil u njihovom dvorištu, a potom je uslijedio još veći šok kada ih je zatekao nage u dnevnom boravku.

Pročitajte još