Ninu Morić su uništile operacije i nasilni suprug, a posljednje pojavljivanje je zadalo još jedan šok

Piše: Selma Hodo

Jedna od najpoznatijih i najekscentričnijih hrvatskih manekenki, 45-godišnja Nina Morić, uvijek kada se pojavi u javnosti privlači itekakvu pažnju.

Najnovije fotografije iz Milana, s modne revije Sofi Nubs, prikazuju Ninu u vrlo provokativnom i razuzdanom izdanju. Ona se na reviji pojavila kao posebna gošća, kao i nen bivši suprug Fabrizio Corona. Prošetala je pistom u dugačkoj smeđoj  bundi ispod koje je imala crni uski kombinezon koji je otkrio njene gole grudi, a na usnama je nosila crveni ruž koji je upotpunio ovaj izgled.

Zatim se pojavila u dugačkom kaputu ispod kojeg, čini se, nije imala ništa od odjeće.

Njen bivši suprug Fabrizio, takođe je prošetao pistom u smeđim pantalonama i crnom sakou, izvodeći performans s bijelom tkaninom.

Podsetimo, Zagrepčanka Nina Morić već godinama živi i radi u Italiji, a danas je djevojka devet godina mlađeg plastičnog hirurga Karla Galata dok iz prvog braka s Fabriziom Coronom, koji je trajao 13 godina, ima sina Carlosa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Moric (@nina__moric)

Uprkos turbulentnom odnosu, brojnim svađama i javnim prepucavanjima, Fabrizio i Nina su izgladili odnos, a nedavno su se čak i fotografisali zajedno sa sinom.

Osim s bivšim suprugom, imala je turbulentan odnos i sa svojim sinom, no sada su majka i sin izgladili odnose.

Izvor: Stil.rs

(S.H.P)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti