The Weeknd ljubi prijateljicu svoje bivše djevojke Belle Hadid

Piše: Redakcija

Iako se činilo da je manekenka Bella Hadid (25) sretna s novim dečkom s Marcom Kalmanom i da je krenula dalje, najnovijim potezom je pokazala da se neke stvari ne praštaju.

Naime, prošlog vikenda je njen bivši dečko, reper The Weeknd (32) potvrdio da je u vezi s Bellinom nekadašnjom prijateljicom, Simi Khadrom (28). Snimljen je na svojoj rođendanskoj zabavi u Las Vegasu kako izmjenjuje poljupce s DJ-icom. Par nije primjećivao gomilu ljudi oko sebe i Simi je stavila ruke reperu na vrat u naletu strasti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Ubrzo nakon vijesti o reperovoj novoj romansi Hadid je na Instagramu otpratila Simi koja ima zajednički profil koji ima sa sestrom blizankom Haze s kojom je dio poznatog DJ-evskog dvojca. Podršku su manekenki dali i obožavatelji na Twitteru i osudili ponašanje njezine nekadašnje dobre prijateljice.

Uznemirujuće je da je The Weeknd sada sa Simi. Volim Bellu i Simi! Zašto bi Simi ovo učinila?’, ‘Mislila sam da je dobra prijateljica s Bellom. To je ludo’, komentirali su na Twitteru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simi & Haze (@simihaze)

Nije prvi put da je The Weeknd prekinuo Bellin dobar odnos s nekime. Manekenka je svojedobno otpratila Selenu Gomez (29) s Instagrama kad se saznalo da ljubi repera, a jednom prilikom je čak obrisala objavu koju je ona komentirala iako joj je ostavila kompliment da izgleda divno.

Izvor: Story.hr

Pročitajte još