Kendall Jenner pozirala potpuno gola i najavila veliku životnu promjenu

Piše: Selma Hodo

U novom izdanju britanskog i-D magazina Kendall Jenner pozirala je u nizu oskudnih izdanja, među kojima se našla jedna na kojoj je potpuno obnažena. Mnoge je začudilo to što se Kendall odlučila potpuno razodjenuti, no čini se da ona s golotinjom nema problema.

Na naslovnoj stranici magazina nosi kratku plavu periku i kaubojski šešir, a pozira s pićem In-N-Out restorana brze hrane. Pažnju je privukao vintage izrezani kupaći kostim brenda Gucci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Nadalje, na jednoj od fotografija nosi grudnjak i minicu poznatog brenda Burberry. Kendall je na jednoj od ostalih fotografija odjevena u prozirni topić i minicu, a posebno nas su nas zaintrigirale fotografije u prilično kratkim kožnim ‘tanga’ hlačicama s natpisom ‘Join To Ride’. Uz hlačice, Kendall nosi prozirnu majicu s natpisom ‘Kenny’.

Pratitelje su posebno šokirale fotografije na kojima je Kendall pozira potpuno gola u ležećem položaju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

U intervjuu za i-D magazin je govorila o borbi s anksioznošću, načinima relaksacije poput ‘zvučnih kupki’, meditacije i vođenja dnevnika. Spomenula je i svoj brend alkoholnog pića ‘818 Tequila’.

Spomenula je i svoju porodicu, koja je puna snažnih i neovisnih žena, od kojih je naučila puno lekcija koje će primijeniti u novom poslovnom pothvatu.

Izvor: Story.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti