Jedna od najljepših žena svijeta jedva pomjera lice od botoksa

Piše: Redakcija

Prije dvije večeri održana je 28. dodjela nagrada Udruženja filmskih glumaca (SAG), a crvenim tepihom su prošetale neke od najvećih svjetskih zvijezda današnjice.

Između ostalih, tu su bili i Nicole Kidman i Keith Urban, koji su pokazali zbog čega su jedan od omiljenijih parova u svijetu slavnih.

Nicole Kidman and Keith Urban's twinning velvet outfits have fans saying  the same thing | HELLO!

Poznata glumica i kantri muzičar zaljubljeno su se gledali i razmjenjivali nježne dodire i poljupce dok su pozirali na crvenom tepihu.

Nicole je istakla svoju vitku figuru elegantnom, crnom, baršunastom haljinom sa mašnom na kragni, koja naglašava pravi šik starog Holivuda. Jednostavno, ali tako efektno, zar ne?

Kit Urban, Nikol Kidman

Ipak, ono što posebno upada u oči je to da se glumica poprilično izdeformisala od botoksa i raznih estetskih zahvata, te gotovo da ne može ni da pomjeri facijalne mišiće.

Nicole Kidman | Golden Globes

Njen glamurozni izgled dodatno je naglasila i šminka koja je podrazumijevala jarko crveni ruž, dok je plavu kosu uredila neobaveznim talasima koji su se savršeno uklapali u cijelu kombinaciju. Njen suprug je nosio crno odijelo od somota i kravatu sa srebrnim nitnama.

Izvor: Kurir.rs

(L. M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti