Kćerka Cindy Crawford uzorna je nasljednica, ali joj problematični sin zadaje velike glavobolje

Piše: Redakcija

Cindy Crawford (56) pripada među kultne supermodele koji i dan danas obaraju svojim izgledom.

Njenim stopama je krenula njena kći Kaia Gerber (20) za koju mnogi tvrde da ne bi imala uspješnu manekensku karijeru bez ‘poguranca’ svoje majke. I dok je Kaia uzorna Cindyina nasljednica, sin Presley Walker Gerber (22) predstavlja crnu ovcu slavne porodice.

Supermodel je od 1998. u braku s biznismenom Random Gerberom (59), a Presley, koji se poput majke i sestre bavi manekenstvom, posljednjih godina im zadaje glavobolje. Naime, 2019. je uhapšen zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, no nije bilo većih posljedica jer nije imao prekršaja otprije.

Presley je šokirao javnost i svojim brojnim tetovažama po rukama i vratu, ali ona koja je izazvala zgražanje je bila ispod desnog oka. Taj potez mu je, kako su pisali strani mediji, naštetio manekenskoj karijeri kao i činjenica da je već bio i na odvikavanju od ovisnosti o lijekovima protiv bolova.

– Da sam mislio da će mi ovo uništiti lice ili da ne želim ovo, ne bih to napravio. Piše neshvaćen jer sam se tako osjećao cijeli život. Je*ite se ako vam se ne sviđa, komentirao je Presley svjedobno svoju tetovažu na licu.

Usto se uz fotografiju nakon tetoviranja javno ispričavao mami zbog svog poteza, a jednom prilikom je objavio video na kojem puca iz vatrenog oružja. No prošle godine je navodno shvatio što je učinio pa je otišao na uklanjanje tetovaže ispod oka i bio je na liječenju zbog svojih mentalnih problema.

Kako pišu američki mediji, Presley pomaže svom ocu s vođenjem restorana, a i sam se vidi u ugostiteljstvu i htio bi otvoriti klub u New Yorku.

Inače, ljubio je manekenku i influencericu Hanu Cross (24) koja je bila u vezi s Brooklynom Beckhamom i privlačili su pozornost svojim javnim svađama. Nakon toga su se navodno upleli Brooklynovi roditelji, Victoria i David Beckham i potaknuli ga da prekine s Hanom.

Presley je nedavno viđen s misterioznom djevojkom i čini se da je njegova ljubav s influencericom gotova. Krajem januara je posljednji put snimljen s Cross.

Izvor: story.hr

(S.P.)

Pročitajte još