Miljenik žena Bradley Cooper pretjerao s botoksom i šokirao javnost novim izgledom

Piše: Redakcija

Bradley Cooper (47) pobrinuo se da se o njemu priča nakon dodjele nagrada SAG za filmska i televizijska ostvarenja, a možda nakon svoje transformacije konačno siđe s liste najpoželjnijih holivudskih neženja.

Glumac i redatelj svojom pojavom prošle nedjelje na svečanosti izazvao je puno čuđenja. Bilo je vidljivo da je Bradley posegnuo za botoksom kako bi se pomladio, no rezultati su bili njegovo natečeno lice na dodjeli u Los Angelesu. Jedva je mogao raditi mimike, a cijelo vrijeme se neobično smješkao dok se susretao s kolegama i prizor je bio pomalo sablastan.

Mnogima nije jasno zašto se Cooper odlučio na ovo jer je s godinama bio sve zgodniji i bore nisu nimalo utjecale na njegov izgled. Glumac je promijenio i oblik lica koje je zbog estetskih zahvata punašnije, a transformacija je posebno vidljiva na novim i starim fotografijama koje je usporedno objavio Daily Mail.

Neki se šale da nalikuje lutki s ogromnim obrazima, pogotovo kada se nasmije. Inače, Bradleyjeva transformacija je bacila u drugi plan njegov susret s pjevačicom Lady Gagom (35).

Svi su gledali u njih dok su se zatvorenih očiju grlili, a njihova bliskost je podsjetila na ‘prašinu koju su podigli’ kada su snimali i promovirali film ‘A Star is Born’. Među njima je tada bila vidljiva kemija i šuškalo je Coopera zbog toga ostavila jedna od najzgodnijih žena na svijetu, manekenka Irina Shayk (36) s kojom je dobio kćer Leu (4).

Njihova bliskost mogla se primijetiti i prilikom emotivne izvedbe pjesme ‘Shallow’ na Oscarima 2019. godine. Zvijezde filma su u kasnijim intervjuima inzistirali na tome kako na snimanju među njima nikada nije bilo romanse već da su sve dobro glumili kako bi još bolje promovirali film.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti