Danijela Martinović se oglasila prvi put nakon vjenčanja Petra Graše i Hane Huljić

Piše: I.J.

Nakon što se Petar Grašo oženio 14 godina mlađom kćerkom Tončija Huljića, Hanom Huljić, oglasila se i njegova bivša djevojka sa kojom je proveo 24 godine, Danijela Martinović.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

Pjevači su bili dugi niz godina u vezi, a onda su naglo raskinuli pa je Grašo uplovio u vezu sa Hanom. Danijela se samo jednom oglasila nakon raskida i njegove svadbe i u intervjuu< dala zagonetnu izjavu:

-Vrlo je teško razlikovati šta je gubitak, a što dobitak jer ono što nam se u jednom trenu učini kao gubitak s vremenom postaje dobitak, a jednako tako i ono što nam je dobitak s vremenom možemo doživeti kao gubitak. To je čarolija vremena – rekla je Danijela za “Story.hr” i jasno je stavila do znanja da je vreme “učinilo svoje”.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti