Raskinuo najljepši turski glumački par

Piše: Selma Hodo

Jedan od najljepših turskih parova Hande Erçel i  Kerem Bursin više nisu zajedno.

Ovaj par upoznao se na setu, potom su postali dobri prijatelji, a iz prijateljstva je planula ljubav. Hande i Kerem snose najveće zasluge za ogroman uspijeh serije “Pokucaj na moja vrata”.

Prošle godine iz minuta u minut pratili smo kako se razvijala njihova veza, a sada mediji sa Bosfora šuškaju da su zgodni glumci na svoju priču stavili tačku. Dostavili su i dokaz.

Krajem januara Hande je otišla na rođendansku zabavu svoje sestre, a Kerem se prvi put nije našao u njenoj pratnji. Dovoljno da probudi sumnju turskih tabloida i ljubitelja sapunica koji su naposlijetku otkrili da par više nije zajedno.

Inicijator raskida bila je, navode bliski izvori, lijpa glumica. Nije mogla da se pomiri sa činjenicom da je Kerem dozvolio da sve dođe do javnosti. Očajan zbog njene odluke, proteklih sedmica činio je sve što je mogao da bi je natjerao da promijeni mišljenje, čak je urgirao kod njenih prijatelja. Međutim, ništa nije pomoglo, bila je neumoljiva.

Iako zvuči kao scenario neke dramatične ljubavne serije kakve obožavaju u Turskoj, a i šire, priča je po svoj prilici istinita. Glavni protagonisti još se nisu oglasili.

Izvor: Hellomagazin.rs

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti