Karleuša emotivno o majci na godišnjicu njene smrti: Moja ljepotica, moja vječna rana

Piše: S.P.

Divna, majka pjevačice Jelene Karleuše preminula je 3. marta 2019. godine nakon duge i teške bolesti. Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša posvetila je pokojnoj majci Divni objavu na godišnjicu njene smrti.

– Moja ljepotica, moja vječna rana… Danas se navršava 3 godine kako nas je Divna napustila…. Ali samo u fizičkoj formi. Dok moje srce kuca, ona je živa… (Čitav život bila sam na neki način opsjednuta brojem 3 i Divna je to znala. Uvijek sam birala taj broj u svemu, od brojeva telefona, tjerala Duška da nosi broj 3 na dresu jer sam smatrala da donosi sreću, namještala broj 3 u svakoj životnoj situaciji itd itd. A onda… Moja majka je umrla 3. marta (3.3.) a da nisam tog dana ni shvatila da je upravo taj datum… i kad smo za nju birali grobnicu izabrala sam po mom mišljenju najadekvatniju u novonastalom posebnom dijelu Bežanijskog groblja… nekoliko dana kasnije, vidjela sam da ta parcela nosi broj 1/33. Da li su naše sudbine matematički proračun Matriksa u kojem nesvjesno živimo? Da li u toj matematici Univerzuma mi nastavljamo da živimo u nekom drugom broju poslije ovozemaljske smrti….? Ili ja samo tražim utjehu u bolu koji ne prestaje… Bit će da je to. Od kad je otišla ja nemam kome da se požalim kad mi je teško, napisala je pjevačica uz niz fotografija njene majke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

U komentarima su  se nizali komentari podrške pjevačici, a emotivna objava prešla je 80 hiljada lajkova.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti