Julia Fox o vezi s Kanyeom: Dala sam sve od sebe, izgubila sam šest kila pokušavajući

Piše: Redakcija

Nakon što mu je brak s reality zvijezdom Kim Kardashian završio razvodom, reper Kanye West našao je novu ljubav – glumicu Juliju Fox, no ta romansa trajala je jedva dva mjeseca.

Mnogi su tvrdili da je Kanye s njom samo zato da bi zaliječio slomljeno srce nakon Kim, a to je primijetila i Julia, rekavši nakon prekida da je u njihovom odnosu nedostajalo zaljubljenosti.

Zvijezda filma The Uncut Gems Kanyea je upoznala u Miamiju na Novu godinu, a na Valentinovo je potvrdila da više nisu zajedno. U nedavnom intervjuu za The New York Times, Fox je progovorila o kritikama koje je primila nakon veze s reperom.

– To se događa samo na internetu. Ne bavim se aktivno time. Ne osjećam to. I dalje sam to 1000 posto ja. Ništa se nije promijenilo, osim toga što sam uz njega prošla brzi kurs o tome kako biti poznat, rekla je glumica te dodala i da su njihovi zauzeti rasporedi utjecali na prekid.

– Dala sam sve od sebe da to uspije. Već sam imala ispunjen život. Kako da uklopim ovu stvarno veliku ličnost u već ispunjen život? Jednostavno nije bilo održivo. Izgubila sam oko šest kilograma u tom periodu, iskreno je rekla Fox.

Na pitanje je li njihov odnos bio ekskluzivan, rekla je da ne, ali da su postojali elementi koji su bili stvarni.

– Mislim da riječi poput ‘dečko’ i ‘cura’ nikada nisu izašle iz mojih usta. Definitivno sam se osjećala kao njegova djevojka, ali isto tako kao da sam dobila ulogu njegove djevojke, a on je birao mene. On je orkestrator svega toga. Stvarno sam se osjećala kao u filmu, rekla je Fox.

Uprkos naprasnom kraju njihove veze, nimalo ne sumnja da bi West otkriti detalje o njihovom dvomjesečnom odnosu.

– Mislim da to on niti ne bi htio. Ako me napadneš, onda ću ti i vratiti. I stvarno sam dobra u tome, gađam tačno u sridu. Mislim da ne bi bio dovoljno glup da to učini, poručila je Fox svom bivšem.

Westova bivša supruga, Kim Kardashian, sada je i službeno rastavljena, što on nikako ne može prihvatiti pa je usmjerio paljbu prema njenom novom dečku, komičaru Peteu Davidsonu. U spotu za novu pjesmu “Eazy”, Kanye je do vrata zakopao lutku koja liči na Davidsona, dok Kanyeova replika bere ruže s tog mjesta. Njegove lutke zapravo su glinene animacije, a tematika je usmjerena upravo protiv poznatog komičara.

Izvor: gloria.hr
(S.P.)

Pročitajte još