Zelenski i supruga uživali su samo 10 dana prije ruske invazije

Piše: Redakcija

Zajedno smo, kod kuće smo, u Ukrajini smo, govorio je ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski (44) na Valentinovo. Snimka na kojoj je u zagrljaju sa suprugom Olenom, koja u rukama drži veliki buket cvijeća obišla je društvene mreže.

Prva dama Ukrajine tada je svom narodu poslala poruku: ‘Volimo se i volimo Ukrajinu’.

Supružnici su bili odlično raspoloženi, pala je i pusa u obraz, a mnogi su zaključili kako nisu bili napeti iako je video snimljen 14. februar, dva dana prije datuma za koji su američki obavještajci rekli da bi mogao biti početak ruske invazije. Ipak, ona je započela 24. februar.

Candidate Zelenskiy kisses his wife Olena following the announcement of an exit poll in Ukraine's presidential election in Kiev

Zelenski se danima hrabro bori protiv Putina i ne dopušta da njegov narod klone duhom iako im svakodnevno uništavaju gradove i ljudske živote, a zbog te snimke je dobio ‘dodatne poene’.

Izvor: 24sata.hr

(L. M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti