Influenserica Sara Džodžo ponosno pokazala kako izgleda stomak nakon dvije trudnoće

Piše: S.P.

Influenserica i youtuberica Sara Stevović (27), na Instagramu, gdje je prati gotovo 50 hiljada osoba, poznatija je po djevojačkom prezimenu Džodžo.

Sara sa svojim pratiteljima svakodnevno dijeli zanimljive sadržaje, najčešće vezane za majčinstvo, a ovoga puta je uz snažnu poruku svim ženama ponosno pokazala kako izgleda stomak nakon dvije trudnoće.

– Nakon što sam rodila moju prvu bebu, već par mjeseci nakon mogla sam da vidim kako se moje tijelo vraća u predtrudničko stanje, ušla sam u moj stari džins i osjećala sam se sjajno. Nisam čak ni trenirala, jednostavno mlade 22 godine i genetika učinile su svoje. Nakon što sam nekoliko godina kasnije rodila moju drugu bebu, mjeseci su prolazili, a genetika ovaj put nije uradila svoj magični trik i ja sam ostala s viškom kože na stomaku, cijelo tijelo je poprimilo drugačiji oblik. Zamišljala sam se u bikiniju na plaži i obeshrabrivala se, gledala se u ogledalu i negodovala. Uspjevala sam da se upakujem u garderobu i osjećam dobro, ali opet me čekalo to ogledalo…

U momentu, nešto je u meni kliknulo i odlučila sam da radim na sebi, da treniram svaki dan i da brigu o sebi podignem više na ljestvici prioriteta. Prošlo je nekoliko nedelja i osjećam se sjajno. Dugo je vremena prošlo otkako sam se obradovala odrazu u ogledalu, ali znate zašto? U procesu sam naučila da zavolim svoje autentično i prirodno tijelo. Taj mali višak kože je podsjetnik na moje najveće ostvarenje, na moju djecu, napisala je Sara u svojoj Instagram objavi.

U komentarima su se javile mnoge dame koje su se prepoznale u objavi, a post je skupio skoro 7 hiljada lajkova.

 

Pročitajte još