Manekenka neprepoznatljiva: Kendall Jenner skratila kosu i obojila je u crveno

Piše: Redakcija

Samozatajna članica reality klana Kardashian Kendall Jenner (26) je pozirala za časopis ID i pokazala potpuno novi imidž. Naime, manekenka je svoju prepoznatljivu crnu dugu kosu zamijenila crvenom, te se ošišala na kratko.

Provokativne fotografije je objavila na svom Instagram profilu, a osim transformacijom šokirala je pratitelje i potpuno golim grudima u nekoliko kadrova.

S novom frizurom ponosno je prošetala Milanom i Parizom, gdje se posljednjih tjedana održavaju najvažniji svjetske modne sedmice. Tako su njene fotografije s revije modne kuće Prada iznenadile mnoge.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

– Bila mi je čast nositi Pradinu reviju. Milion puta hvala! – napisala je Kendall uz video na kojem šeta milanskom modnom pistom.

Izvor: 24sata.hr

(L. M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti